Noodverlichtingsinstallatie laten plaatsen

Laat een noodverlichtingsinstallatie plaatsen die voldoet aan de strenge eisen. Zo plaatst u óók de veiligheid van uw werknemers voorop. Want u moet er niet aan denken: er gebeurt iets in uw bedrijf, en uw personeel kan de nooduitgang niet vinden. Dat kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Terecht dus, dat de overheid eisen stelt aan de noodverlichting aan uw bedrijfspand. Wij kennen die regels. En zorgen dat uw installatie daaraan voldoet.

 

Eerst een gedetailleerd plan

Uw noodverlichtingsinstallatie begint met een gedetailleerd plan: we brengen eerst uw pand in kaart. We inspecteren waar de noodverlichting moet komen. We maken ook gedetailleerde tekeningen.

Het hele plan kunt u vanzelfsprekend eerst bekijken. We bespreken het uitgebreid. Na uw akkoord gaan wij aan de slag.

 

Noodverlichting plaatsen én onderhouden

Is uw noodverlichting eenmaal geplaatst, heeft u zekerheid: zekerheid dat uw installatie aan de strenge eisen voldoet. Zekerheid dat uw werknemers bij rampen een stuk veiliger zijn.

Wij zorgen vervolgens ook dat die zekerheid blijft: door periodieke controles en onderhoud. Wij zorgen dat u installatie blijft werken en nooit faalt.

Bezuinigen op installatie of onderhoud van uw noodverlichting? Dat is een slecht idee.

 

Kosten noodverlichtingsinstallatie

Voor het bepalen van de kosten komt onze expert eerst bij u op locatie. Na een eerste verkennend gesprek én inspectie van uw pand, maakt hij een offerte op maat. Dan zijn er ook geen verrassingen of teleurstellingen achteraf.

 

Waarom een noodverlichtingsinstallatie laten plaatsen door ons?

  • Installaties van hoge kwaliteit

  • Heldere afspraken & communicatie

  • Alle deskundigheid in eigen huis

  • Garantie zonder zeuren

  • Erkend lid van Techniek Nederland, de KvINL en VEB