NEN 1010

Volgens NEN 1010 moeten uw laagspanningsinstallaties veilig te gebruiken zijn door uw werknemers. Wij checken of dat goed zit in uw bedrijf. En wat u eventueel moet doen om te voldoen aan de norm.

Keuring is verplicht.

 

Inspectie en rapportage

Na de inspectie van uw installaties krijgt u een helder rapport. Daarin staat alles wat u moet weten om te voldoen aan NEN 1010.

Voldoet een installatie niet? Dan vindt u dat in het rapport. Inclusief welke maatregelen u moet nemen.

De uitvoering van de maatregelen kunt u ook door ons laten doen. Daarna doen we de inspectie opnieuw, inclusief de rapportage.

 

NEN 1010-certificaat

Voldoet uw bedrijf volledig aan de norm? Dan mag u het NEN 1010-certificaat voeren. Daarmee toont u aan dat uw installaties veilig zijn.

 

Frequentie van de keuring

Hoe lang het NEN 1010-certificaat geldig is, hangt af van uw installaties: hoe oud en zwaar ze zijn, bijvoorbeeld. Daar hangt dus ook de frequentie van de keuringen vanaf.

In het rapport dat we u leveren, geven we precies aan hoe vaak er gekeurd moet worden. Vervolgens kunnen we hierover afspraken maken. Dan plannen we alles van tevoren in. Zo hoeft u er niet meer aan te denken; dat doen wij voor u.

 

Kosten

De kosten voor een NEN 1010-keuring hangen af van de grootte en het aantal installaties dat u heeft. Maak een afspraak met onze keuringsexpert. Dan maakt hij een offerte op maat.

 

Waarom keuringen door Hazeleger?

  • Installaties van hoge kwaliteit

  • Heldere afspraken & communicatie

  • Alle deskundigheid in eigen huis

  • Garantie zonder zeuren

  • Erkend lid van Techniek Nederland, de KvINL en VEB

Maak een vrijblijvende afspraak

Gebruik onderstaand formulier. Dan neemt onze keuringsexpert binnen een dag contact met u op. Een adviesgesprek met hem is kosteloos en 100% vrijblijvend.