Camerasystemen van Hazeleger 

Of het nu gaat om uw bedrijf of huis: inbrekers laat u graag buiten de deur. Met een professioneel camerasysteem ziet u alles wat er rondom uw eigendom gebeurt. Binnendringers worden óf vastgelegd, óf slaan uw deur liever over. En dat is een hele geruststelling.


Een camerasysteem verkleint de kans op inbraak aanzienlijk. En als inbrekers het toch wagen uw bedrijf te ‘pakken’, is de kans dat zíj gepakt worden een stuk groter dankzij de videobeelden.


Een professioneel geïnstalleerd camera alarmsysteem is een waardevolle investering: u heeft zekerheid dat het systeem zó geïnstalleerd is, dat het maximaal effect heeft op de veiligheid van uw huis of bedrijf.

 

 

Camerasysteem laten installeren in huis

In uw huis wilt u zich veilig voelen. Met een alarmsysteem met camera bent u er zeker van dat mogelijke indringers op beeld worden vastgelegd, en dat u goede videobeelden heeft van de dader.
Enkel het hebben van een zichtbare camera die uw huis beveiligd verkleint al de kans op een inbraak. En als u dan toch investeert in een camerasysteem, kies dan voor een professioneel pakket, inclusief professionele installatie. Dan koopt u betrouwbaarheid én gemak.

Verschillende soorten camerasystemen 

Kiest u voor een camerasysteem van Hazeleger, dan heeft u verschillende opties. Wij bieden verschillende systemen aan, waarbij u keuze heeft uit de volgende kenmerken:

  • Binnen en/of buiten 
  • Duidelijke beelden in het donker
  • Beelden bekijken via telefoon
  • Wel of niet verbonden aan uw wifi-netwerk
  • Wel of geen hd-beeldkwaliteit
  • Wel of niet beelden bekijken via uw smartphone

 

Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Maak een afspraak met een van onze experts voor een kosteloos adviesgesprek op maat. Zo installeren wij meer dan alleen camerasystemen. U kunt ook bij ons terecht voor alarmsystemen, brandmeldinstallaties en domotica

 

Camerasystemen laten installeren in uw bedrijf 

De beveiliging van uw bedrijf moet goed gebeuren. Laat uw beveiligingsysteem met camera’s dan ook installeren door een van onze  professionals. Zij weten bijvoorbeeld precies hoeveel camera’s er nodig zijn voor volledige dekking, en waar deze het beste geplaatst kunnen worden. Daarnaast wordt u volledig ontzorgt en gaan onze experts pas weg als alles naar behoren functioneert.

 

Professionele camerasystemen 

Met de professionele camerasystemen van Hazeleger bent u verzekerd van heldere beveiligingsbeelden van hd-kwaliteit. Beelden kunnen direct opgeslagen worden of doorgestuurd worden naar uw mobiele telefoon. Daarnaast kunt u het systeem verbinden met de meldkamer, zodat er meteen actie kan worden ondernemen wanneer er ongebruikelijke activiteiten worden gesignaleerd. Meer informatie over de camerasystemen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak

 

 

Een camerasysteem laten installeren?

Bent u op zoek naar een professioneel camerasysteem? Neem dan vrijvlijvend en kosteloos contact met ons op. Onze camerasysteemexpert neemt binnen een dag contact met u op voor een adviesgesprek.