Brandmeldinstallatie laten plaatsen in u bedrijf of woonhuis

Er gelden strenge regels voor de brandveiligheid van uw bedrijf. Wij zorgen dat u aan de geldende norm voldoet. En dat de brandweer automatisch, op tijd in geschakeld wordt bij brand.

Uw brandmeldinstallatie mag alleen aangelegd worden door een erkend installatiebedrijf. Een erkend bedrijf zoals wij!

 

Programma van Eisen (PvE) laten opstellen

Voordat wij uw brandmeldinstallatie kunnen installeren, is een Programma van Eisen (PvE) nodig. Daarin staat precies waar uw installatie aan moet voldoen. Ook dit PvE kunt u door ons laten opstellen.

We regelen daarbij ook alle benodigde contacten met de brandweer en gemeente. U heeft er geen omkijken naar.

Zodra het PvE is goedgekeurd, kunt u de brandmeldinstallatie laten plaatsen.

 

Brandmeldinstallatie laten plaatsen met certificaat

Na de installatie ontvangt u van ons een certificaat. Dat is uw kwaliteitsbewijs: daarmee toont u aan dat uw brandmeldinstallatie door een erkend bedrijf is aangelegd. En dat het aan alle wettelijke regels voldoet.

 

Maandelijkse controle, jaarlijks onderhoud

Volgens de norm moet u uw installatie maandelijks laten controleren. Dat mag alleen door een bevoegde professional. Die zorg kunt u aan ons uitbesteden.

Daarnaast moet u uw brandmeldinstallatie jaarlijks laten onderhouden. Uiteraard door een erkend onderhoudsbedrijf. Ook die zorg kunt u aan ons uitbesteden.

U begrijpt: van advies, installatie, controle tot onderhoud, u kunt bij ons terecht.

 

Kosten brandmeldinstallatie

Voor het bepalen van de kosten komt onze expert eerst bij u op locatie. Na een eerste verkennend gesprek én inspectie van uw pand, maakt hij een offerte op maat. Dan zijn er ook geen verrassingen of teleurstellingen achteraf.

 

Brandmelders laten plaatsen in huis

Natuurlijk kunt u zelf ook rookmelders ophangen thuis. Maar als u meer betrouwbaarheid en veiligheid wilt, kunt u ook een brandmeldinstallatie laten plaatsen. Een brandmeldinstallatie die:

  • Altijd werkt

  • U op tijd waarschuwt

  • Automatisch doormeldt zodat de brandweer ingeschakeld kan worden

Elke seconde telt bij brand. Wij zorgen voor een installatie die u vele kostbare extra seconden geeft. Een installatie die levens kan redden.

Kosten

U kunt door ons een brandmeldinstallatie laten plaatsen vanaf € 500,-.

Uw investering hangt af van uw woning en wensen. Maak een afspraak met onze expert. Hij laat u alle opties zien, en voorziet u van een goed advies.

 

Waarom een brandmeldinstallatie laten plaatsen door ons?

  • Installaties van hoge kwaliteit

  • Heldere afspraken & communicatie

  • Alle deskundigheid in eigen huis

  • Garantie zonder zeuren

  • Erkend lid van UNETO-VNI, de KvINL en VEB

Maak een vrijblijvende afspraak

Gebruik onderstaand formulier. Dan neemt onze brandmeldinstallatie-expert binnen een dag contact met u op. Een adviesgesprek met hem is kosteloos en 100% vrijblijvend.