Brandmeldinstallaties laten plaatsen in je bedrijf of woonhuis 

Niets is zo belangrijk als een goede brandmeldinstallatie. In geval van nood wilt u op uw brandmelders of ontruimingsinstallatie kunnen vertrouwen, zodat u tijdig gewaarschuwd wordt. Dit kan immers levensreddend zijn. Onze brandmeldinstallaties voldoen aan de hoogste normen. Wist u dat brandmeldinstallaties alleen door erkende bedrijven geïnstalleerd mogen worden? Daarom zit u bij Hazeleger Ede goed! Wij zijn erkend lid van UNETO-VNI, de KvINL en VEB, en onze experts hebben jarenlange ervaring. Wij zorgen dat uw brandmelders volgens de meest actuele regelgeving geïnstalleerd, gecontroleerd en onderhouden worden.
Bij brand in uw huis of bedrijfspand telt elke seconde. Onze installaties maken daarom direct automatisch melding bij de meldkamer, zodat zij tot actie over kunnen gaan.  

 

Brandmelders laten plaatsen in huis

Wist u dat de overheid brandmelders verplicht heeft gesteld sinds 2022?  Elke verkeersruimte in uw woonhuis moet voorzien zijn van een rookmelder. Met de installatie van een goede brandmeldinstallatie kunt u zorgeloos van uw huis genieten, en bent u er zeker van dat uw huisgenoten en u tijdig gewaarschuwd worden, mocht er onverhoopt brand uitbreken. Zeker wanneer u slaapt, en de rook niet opmerkt of ruikt. Bent u geïnteresseerd in de installatie van een betrouwbare brandmeldinstallatie in uw huis? Onze beveiliging experts komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.  

 

Professionele brandmeldinstallaties laten plaatsen 

Er gelden strenge regels voor de brandveiligheid van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw brandmeldinstallatie aan alle normen voldoet. En blijft voldoen: wij ontzorgen u hierin en organiseren de periodieke controles en het onderhoud van uw systeem. Na installatie van een brandmeldinstallatie ontvangt u van ons een certificaat als kwaliteitsbewijs. Hiermee kunt u aantonen dat uw brandmeldinstallatie door een erkend bedrijf is aangelegd en aan alle wettelijke regels voldoet. Wilt u naast een professionele brandmeldinstallatie, ook andere veiligheidsinstallaties? Dan bent u bij Hazeleger Technische Installaties aan het juiste adres. We helpen u graag verder met de beveiliging van uw huis of bedrijf. 

Programma van eisen (PvE) laten opstellen 

Voordat wij uw brandmeldinstallatie kunnen installeren is een Programma van Eisen (PvE) nodig. Daarin staat precies waar uw installatie aan moet voldoen. Wij stellen dit PvE voor u op, en regelen daarbij alle benodigde contacten met de brandweer en gemeente. U heeft hier geen omkijken naar. Zodra het PvE is goedgekeurd, kan de brandmeldinstallatie geplaatst worden.

 

Controle en onderhoud 

Volgens de norm moet u uw installatie maandelijks laten controleren door een bevoegde professional. Daarnaast moet u uw brandmeldinstallatie jaarlijks laten onderhouden door een erkend onderhoudsbedrijf. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres: bij Hazeleger kunt u terecht voor advies, installatie, controle én onderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak

Brandmeldinstallaties laten installeren

Op zoek naar een brandmeldinstallatie? Wij geven u graag het beste advies. Gebruik het contactformulier, dan neemt onze brandmeldinstallatie-expert binnen een dag contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek.