Zonnepanelen laten plaatsen (en onderhouden)

Laat zonnepanelen plaatsen én onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van het hoogste rendement: zo veel mogelijk energie tegen de laagste kosten.

 

Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden voor financiering en subsidie; de overheid beloont mensen die hun huis energiezuiniger en duurzamer maken. Gaat u met ons in zee, dan adviseren we u hierover. We begeleiden u ook bij de aanvraag van de subsidie.

Zo zijn wij gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt. We pakken het proces stap-voor-stap aan. Het begint met advies:

 

Maatwerkadvies over zonnepanelen

Wat heeft u nodig en wat is er voor uw woning mogelijk? Hoe plaatsen we de panelen zodat u optimaal rendement haalt uit de zon?

 

Wat zijn voor u de meest kansrijke financieringsmogelijkheden? Hoe benut u die kansen zo voordelig mogelijk?

Wat moet u allemaal regelen op het gebied van belastingen en dergelijke? Hoe zorgt u dat het financieel zo voordelig mogelijk voor u uitpakt?

 

Deze en allerlei andere vragen beantwoorden we samen.

 

Uitvoering: zonnepanelen laten plaatsen

Op basis van het advies schrijven we een helder uitvoeringsplan. Stap-voor-stap wat wij voor u doen en wanneer. Vervolgens voeren we het plan uit.

Zonder verrassingen achteraf. Zonder gezeur over garanties. En mét hoge kwaliteit van uitvoering en de zonnepanelen die wij plaatsen.

 

Omdat we alle deskundigheid in eigen huis hebben, werken we niet met onderaannemers. U heeft dus alleen te maken met ons. Wij nemen dan ook verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden.

 

Nazorg: onderhoud van de zonnepanelen

Het eindigt niet bij het plaatsen van de zonnepanelen. Het systeem moet onderhouden worden. En de panelen moeten schoongehouden worden voor optimaal rendement.

 

Ook daarbij helpen we u: met de nazorg krijgt u bij ons alle aandacht die u verdient. Samen stellen we een plan op voor het onderhoud.

 

Waarom zonnepanelen laten plaatsen door ons?

  • Installaties van hoge kwaliteit

  • Heldere afspraken & communicatie

  • Alle deskundigheid in eigen huis

  • Garantie zonder zeuren

  • Erkend lid van Techniek Nederland, de KvINL en VEB

Maak een vrijblijvende afspraak

Gebruik onderstaand formulier. Dan neemt onze expert binnen een dag contact met u op. Een adviesgesprek met hem is kosteloos en 100% vrijblijvend.