Professioneel alarmsysteem van Hazeleger

Met een professioneel alarmsysteem kunt u uw huis of bedrijfspand met een gerust hart achterlaten. Een goed systeem signaleert en meldt direct wanneer iemand uw pand binnen wil dringen.
Wanneer u uw systeem laat installeren door de experts van Hazeleger geniet u niet alleen van zekerheid, maar ook van gemak: onze alarmsysteem experts komen bij u langs, plaatsen het systeem en laten alles weer netjes achter. Niet voor niets zijn wij eerder genomineerd als beveiligingsbedrijf van het jaar.
Wij zijn erkend beveiligingsbedrijf, aangesloten bij het VEB en worden jaarlijks gecontroleerd op onze werkzaamheden. Zo weet u zeker dat u bij ons goed zit.

 

Bij Hazeleger kunt u onder meer terecht voor alarmsystemen met:

  • Beveiliging Certificaat
  • Goede beveiligingscamera’s, draadloze of bedrade systemen
  • Ultiem bedieningsgemak via een app
  • Met abonnement op een meldkamer

Daarnaast kunt u kiezen voor een bedraad of draadloos systeem. Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak met een van onze veiligheid experts voor een advies op maat.

 

Professioneel alarminstallatie in huis

Uw huis is uw veilige haven. U wilt ‘s nachts van uw nachtrust kunnen genieten en uw huis met een gerust hart achter kunnen laten. Een professioneel alarmsysteem in huis maakt dit mogelijk. Het systeem signaleert direct wanneer iemand uw huis probeert binnen te dringen, en met een abonnement op de meldkamer wordt er ook direct automatisch melding gemaakt. Dat geeft rust en is een prettige wetenschap.

 

Huis alarmsysteem laten installeren 

Ga voor zekerheid, en laat uw huis alarmysteem door een expert installeren. Ons advies: bezuinig nooit op uw veiligheid en die van uw gezin. Een alarmsysteem laten installeren kan al vanaf € 1500,-. Hiervoor krijgt u een betrouwbaar en professioneel systeem, en installatie door onze experts. 

 

Alarmsysteem voor uw bedrijf

Houd ongenode gasten buiten de deur van uw bedrijf. Met een alarmsysteem wordt er direct melding gemaakt wanneer iemand uw bedrijfspand probeert binnen te komen, en wordt er direct actie ondernomen vanuit de meldkamer. Met die wetenschap doet u na werktijd met een gerust gevoel de deur achter u dicht.

 

Uw bedrijf verdient een professioneel alarmsysteem 

U en uw medewerkers werken hard voor de successen van uw bedrijf. Een inbraak, met alle gevolgen van dien, kan vervelende en vooral dure gevolgen hebben. Wees inbrekers daarom een stap voor, en zorg voor een professioneel alarmsysteem. 

 

Type alarmsystemen 

Laat u uw alarmsysteem door Hazeleger installeren, dan heeft u verschillende opties. Wij bieden de volgende soorten systemen:

  • Bedraad of draadloos
  • Met app voor de bediening
  • Met of zonder abonnement op een meldkamer
  • Met of zonder certificaat

 

Weet u niet zeker welk type alarmsysteem het beste past bij uw situatie? Maak een afspraak met onze expert voor een kosteloos advies op maat. Naast de opties voor veiligheidsinstallaties, plaatsen wij ook professionele camerasystemen om uw huis te beveiligen. Wilt u weten welk systeem het best bij uw wensen past, dan helpen wij u graag. 

 

 

 

Op zoek naar een Alarmsysteem?

Bent u op zoek naar een professioneel alarmsysteem? We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak met ons.