Wanneer u investeert in een veiligheidsinstallatie wilt u er ook zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Zowel bij u thuis als in uw bedrijfspand: U moet er op kunnen vertrouwen dat uw installatie naar behoren werkt, en dat u in geval van nood gewaarschuwd wordt. 


Of het nu gaat om een alarmsysteem, camerasysteem of brandmeldinstallatie: Hazeleger zorgt voor kwaliteitsinstallaties en beknibbelt niet op kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in een van onze veiligheidsinstallaties? Onze experts komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.  En ook voor controles en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend installateur voldoen wij aan alle gestelde normen.

Alarmsysteem

Houd ongenode gasten buiten de deur. Met een alarmsysteem wordt er direct melding gemaakt wanneer iemand uw woning of bedrijfspand probeert binnen te komen, en wordt er direct actie ondernomen vanuit de meldkamer.

 

Lees hier verder…

 

Camerasysteem

Of het nu gaat om uw bedrijf of huis: inbrekers laat u graag buiten. Een alarmsysteem met camera’s is dan ook een waardevolle investering: u heeft zekerheid dat het systeem zó geïnstalleerd is, dat het maximaal effect heeft op de veiligheid van uw eigendom.

 

Lees hier verder…

Brandmeldinstallatie

Wanneer er onverhoopt brand uitbreekt bij u thuis of in uw bedrijf, wilt u het pand op tijd kunnen verlaten. Ook moet de brandweer snel ter plekke zijn. Met een brandmeldinstallatie van Hazeleger kunt u hierop vertrouwen. U kunt bij ons terecht voor advies, installatie, controle én onderhoud.

 

Lees hier verder…

 

Afspraak maken?

 

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 100% vrijblijvend en kosteloos.