Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf dat niet beknibbelt op kwaliteit. Wij zijn er voor klanten die iets meer willen betalen zodat hun installatie altijd goed werkt. 

 

We worden daarom vaak ingeschakeld bij utiliteitsbouw, luxe woningbouw en renovatieprojecten.

Hazeleger heeft de mankracht om ieder project goed voor te bereiden. Een planmatige aanpak – met voorgesprekken, gedetailleerde tekeningen en planning – leidt tot installaties die vlekkeloos geplaatst worden en simpelweg wérken.

Betrouwbaarheid en kwaliteit van Hazeleger Technische Installaties 

Wanneer u investeert in een technische installatie wilt u er ook zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Zowel bij u thuis als in uw bedrijfspand. U moet er op kunnen vertrouwen dat uw installatie naar behoren werkt. Of het nu gaat om de installatie van een alarmsysteem, brandmeldinstallatie of zonnepanelen: Hazeleger ontzorgt en beknibbelt niet op kwaliteit.


Als erkend installateur voldoen wij aan alle gestelde normen. U kunt erop rekenen dat we altijd werken volgens de laatste technieken en voorschriften. We zijn aangesloten bij: Techniek Nederland, KvINL en VEB. Deze brancheverenigingen stellen hoge eisen aan hun leden. Hierdoor bent u bij Hazeleger verzekerd bent van een betrouwbare partner voor al uw technisch installatiewerk.

 

Maak een afspraak

Een eerste gesprek met ons kost u niets. U zit nergens aan vast. Wél heeft u alvast de eerste, heldere adviezen te pakken over uw technische installatie.

Onze diensten

Advies, installatie en onderhoud van technische installaties thuis en in uw bedrijf. Oftewel: 

  • We zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft
  • We zorgen dat het werkt zoals u wilt 
  • We zorgen dat het blijft werken

Afspraak maken?

 

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 100% vrijblijvend en kosteloos.

We zijn aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland en zijn ook lid van de KViNL zodat u verzekerd bent van een betrouwbare partner in uw installatiewerk.