Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf dat niet beknibbelt op kwaliteit. Wij zijn er voor klanten die iets meer willen betalen zodat hun installatie altijd goed werkt. 

 

We worden daarom vaak ingeschakeld bij utiliteitsbouw, luxe woningbouw en renovatieprojecten.

Hazeleger heeft de mankracht om ieder project goed voor te bereiden. Een planmatige aanpak – met voorgesprekken, gedetailleerde tekeningen en planning – leidt tot installaties die vlekkeloos geplaatst worden en simpelweg wérken.

Onze betrouwbaarheid en kwaliteit

U kunt erop rekenen dat we altijd werken volgens de laatste technieken en voorschriften. Niet voor niets zijn we aangesloten bij: Techniek Nederland, KvINL en VEB. Deze brancheverenigingen stellen hoge eisen aan hun leden. Daar worden we regelmatig aan getoetst.

 

Maar meer nog willen wij dat u méér dan tevreden bent over onze installaties en dienstverlening. Daarom stellen we zelf de hoogste eisen aan onze kwaliteit.

 

Maak een afspraak

Een eerste gesprek met ons kost u niets. U zit nergens aan vast. Wél heeft u alvast de eerste, heldere adviezen te pakken over uw technische installatie.

Onze diensten

Advies, installatie en onderhoud van technische installaties thuis en in uw bedrijf. Oftewel: 

  • We zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft
  • We zorgen dat het werkt zoals u wilt 
  • We zorgen dat het blijft werken

Afspraak maken?

 

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 100% vrijblijvend en kosteloos.

We zijn aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland en zijn ook lid van de KViNL zodat u verzekerd bent van een betrouwbare partner in uw installatiewerk.